Milliókra büntette a TV2 a Sztárban sztár egyik szereplőjét

Curtis
Vágólapra másolva!
Nem volt más lehetősége, kénytelen volt kifizetni.
Vágólapra másolva!

Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében, pedig ott kéne lennie a legjobb négyben - írtuk 2020. november 1-jén. A műsorvezető, Tilla közölte a tévézőkkel Sztárban sztár-adás elején, hogy a rapper kihagyta a próbát, és „majd meglátják, mi lesz". Ekkor már lehetett tudni, hogy botrány alakul.

19.35-kor Till Attila bejelentette, hogy Curtis azóta sem jelent meg a stúdió környékén, nincs róla hírük, úgyhogy kiesettnek nyilvánítják, ezzel megvan a három továbbjutó, a három döntős. Közölte, hogy Curtis még felléphet a nagydöntőben, ha megbocsát neki a TV2-es produkció, de akkor már nem lesz tétje. „Curtis, szeretünk" – üzente a műsorvezető a rappernek, aki korábban már többször eljátszotta ezt (a magyarázat nélküli eltűnést) Majkával és az együttesükkel, ez vezetett zajos szakításukhoz.

Curtis Frizbi TV

Curtis most a Frizbi TV, Hajdú Péter vendége volt és elmesélte, hogy egy éve nem beszélnek Majkával, és azt is, mi vezetett a második szakításhoz.

Hajdú rákérdezett a Sztárban sztár-botrányra is, erre Curtis elmondta, hogy nem volt kibúvó. "Az elég durva volt. Ki kellett fizetni, sokmilliós tétel volt... kifizettem, muszáj volt" - magyarázta. Ebben egyébként semmi rendkívüli nincs, ezek százmilliós költségvetésű showműsorok, a szereplőkkel komoly szerződés készül - és ott van világosan, mennyi a büntetés, ha az adott sztár veszélyezteti az adásmenetet, nem tesz eleget a kötelezettségeinek, vagy - extrém esetben - meg sem jelenik a próbán majd a show-ban. Erről bővebben a videóban, lapozzon!