Megszólalt L.L. Junior a bíróság döntéséről

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Másodfokon is meghozta döntését a bíróság L.L. Junior fiának, a kis Dávidka halálának ügyében. Az énekes korábban felelősöket szeretett volna látni, most azonban másképp reagált.
Vágólapra másolva!

2019. augusztus 31-én, egy nyárbúcsúztató ünnepségen történt meg a tragikus baleset. L.L. Junior egykori felesége, Hopp Csilla egy barátnőjével, P. Carmennel sétált egy forgalmas útnál, amikor a hároméves Dávidka kiszaladt az útra. Egy autó éppen akkor hajtott arra, és nem tudta kivédeni a balesetet, elgázolta a kisfiút. A gyermek életét vesztette.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

A tragédia a zuglói Füredi utca sarkán történt, mindössze pár héttel Dávidka 4. születésnapja előtt.

A bíróság másodfokon is ítéletet hozott: nem találtak senkit felelősnek a gyermek halálával kapcsolatban, ugyanis az ütközés kivédhetetlen lett volna.

Az ügyvédek ezt a döntést elfogadták, de nem voltak maradéktalanul elégedettek. A sofőr ügyvédje azt fájlalta, hogy hosszú évekig kellett büntetőjogi eljárás alatt állnia ügyfelének, ezzel szemben a sértett ügyvédje szerint lehetett volna felelőst előállítani. Vélekedése szerint hanyag gondatlanság történt, az autó elé kiszaladást meg lehetett volna akadályozni - írja a Bors.

A Tények L.L. Juniort is elérte, aki nyilatkozott is a fejleményekkel kapcsolatban.

Azt mondta, teljes mértékben elfogadja és egyetért a bíróság döntésével.

Már nincs benne bosszúvágy vagy harag, csak fájdalom és sírás. Nem keres tehát bűnbakot. Tudja, hogy mindenki nagyon szerette a kisfiát, és akármi is lenne az ítélet, már semmivel nem lehetne visszahozni Dávidkát.