Folytatódik Tóth Andi és Marics Peti drámája: az énekesnő durván kritizálja volt barátját

Tóth Andi Marics Peti
Vágólapra másolva!
Habár azt mutatja Tóth Andi, hogy jól megvan exbarátja, Marics Peti nélkül is, most mégis egyértelműen neki szólt a legutóbbi kritikája. Sem az énekesnő, sem az énekes nem szólalt meg korábbi szakítása körülményeiről és okáról, de már kiszivárogtak bizonyos információk arról, hogy Marics megcsalhatta volt párját, így nem megelpő, ha a mai napig dühös rá.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi éles kritikát fogalmazott meg azokról a férfiakról, akik sportfogadásokra költik a pénzüket, ahelyett, hogy a párjuknak kedveskednének valamilyen meglepetéssel. A szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy közvetlenül azután tette közzé bejegyzését, miután Marics Peti épp a sportfogadásról szóló posztot osztott meg a közösségi oldalán.

Az énekesnő egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben reagált a sportfogadást népszerűsítő exbarátja szövegére, bár egyértelműen nem mondta ki, hogy Marics Petinek szól a szemrehányás.

Jól hangzik, tudom. Vegyél inkább egy süteményt a barátnődnek. Az csak ezer forint. Nincs mit!" - fogalmazta sajátos stílusban Tóth Andi, aki valószínűleg korábbi tapasztalatai miatt is reagált ilyen dühösen.

Persze a bejegyzés után kapott Tóth Andi hideget-meleget, de nem tántorította el az előző véleményétől, újabb cinikus megjegyzést tett közzé.

- szúrta ki a Blikk Tóth Andi kritikáját.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram