Mi lesz most Szabó Zsófi és Shane Tusup közös, szerelmi tetoválásával?

Vajon tartós lesz Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme? A csillagok megmondják
Vágólapra másolva!
Alig több mint fél év után szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup, akik nemrég jegyezték el egymást és már tervezték az esküvőjüket. Kapcsolatukat már januárban annyira komolynak gondolták, hogy közös tetoválást is csináltattak.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető és az edző az év elején két, egymásba fonódó gemkapocs mintájával üzenték a világnak, hogy összetartoznak. A karjukat díszíti a tetoválást, ami Szabó Zsófi néhány képén látható is az oldalán.

Zsófinak ráadásul nem ez az első ilyen tetoválás a testén: 2012 januárjában Berki Krisztiánnal is közösen varrattak, egymás nevét tetováltatták a gyűrűsujjukra. Szakításukat követően ezt a döntést mind a két fél megbánta, Zsófi legalábbis biztosan, aki meglehetősen gyorsan, egy lézeres beavatkozás során távolíttatta el a kezéről az írást.

Később a férje, Zsolt iránti érzéseit szintén egy tetoválás formájában tüntette fel testén. Ez a minta egy ismeretlen orosz költő versének részlete, amelyet Zsófi még az esküvőjükön is elmondott, ám négy és fél évvel későbbi válását követően már ez is egészen más érzéseket válthatott ki belőle.

"Az életet véges végig együtt kell leélni, úgy válik el, mit ér a nő és mit ér a férfi. Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni, a szerelem dal, amelyet együtt kell megírni" - olvasható a műsorvezető karján.