A gyönyörű szexmodell elmondta a szüleinek, hogy miből él, miután egy orvos zaklatni kezdte

Alice Irving
Vágólapra másolva!
A 24 éves Alice Irvinget kis híján elrabolta egy megszállott orvos, aki még magánnyomozókat is felbérelt, hogy egészen a lakása bejáratáig kövessék a lányt. Emellett pletykákat terjesztett róla az interneten, amivel lejáratta ismerősei előtt. A fiatal nő ekkor kénytelen volt rendőrökhöz fordulni, és beismerni szüleinek, hogy erotikus fotói segítségével keres pénzt az interneten.
Vágólapra másolva!

A fiatal, kanadai születésű modell mindössze 18 éves volt, amikor elkezdett befutni a karrierje az interneten közzétett képei által.

Amikor karrierje felfelé ívelt, megismerkedett egy orvossal, aki kitartóan érdeklődni kezdett iránta.

Miután a lány megírta a tolakodó orvosnak, hogy nem akar tőle semmit, a férfi telefonon kezdte zaklatni.

Ezen kívül hamis információkat tett közzé róla és a munkájáról a Facebookon, ezzel lejáratta mindenki előtt, akik szintén abban a városban éltek, és ismerhették őt.

- mondta a lány.

Egy este, amikor hazatért a munkából, hátborzongató dolog várta a bejárati ajtónál: egy magánnyomozóktól származó jelentés volt rá fölragasztva.

A lány ekkor rendőrökhöz fordult. Azonban a férfi ezt megtudta, és bujkálni kezdett, a lány pedig veszélyes helyzetbe került. Nem járhatott dolgozni, és ideiglenesen el kellett hagynia a lakását, hogy a férfi ne találhasson rá.

- mondta el a lány.

Az orvos felkutatását követően Alice-nak vissza kellett térnie a rendőrségre, hogy újból kihallgassák, amiről a férfi is tudott.

Két évvel később az ügy bíróság elé került.

A férfit bűnösnek mondták ki zaklatás és rágalmazás miatt.

Alice Irving Forrás: Instagram

A nő azóta nem hallott róla, de

biztonsága érdekében többször is költözött különböző helyekre. Emellett sokkal körültekintőbb és óvatosabb lett, ügyel arra, milyen adatokat tesz közzé magáról az interneten, és hasznos tanácsokat ad női követőinek is,

hogy elkerüljék a hasonló kellemetlen helyzeteket.

Mivel a férfi a Facebookon keresztül pletykákat terjesztett róla, a lány kénytelen volt beszélni a szüleinek is az internetes karrierjéről.

- mondta a dailystar-nak.