Összeomlott a reggeli műsor, folytatódik az RTL Klub bohóckodása Járai Máté körül

Járai Máté
Vágólapra másolva!
Ahogy megírtuk, a TV2 Mokka rendszeresen nagyon megveri az RTL reggeli műsorát, van, hogy háromszor annyian nézik a TV2 sikerműsorát. Nyugodtan állítható: végképp összeomlott a reggeli RTL-műsor nézettsége. Az RTL egyik reggeli "műsorvezetője", Járai Máté körül kezdett bohóckodni, álproblémával félig-meddig kirúgták, pontosabban felfüggesztették, most meg megint ott ül. Hogy történjen valami. A RTL borzalmas nézettségén persze ez sem segít.
Vágólapra másolva!

"Nem panaszkodni akarok, de nyilván anyagilag is nagy érvágás volt, hogy lekerültem a képernyőről. Én adásonként kapok pénzt, azaz az elmúlt időszakban innen nem volt fizetésem. A büntetés része az is, ha nemcsak erkölcsileg érzi az ember, hanem anyagilag is. Persze dolgoztam az elmúlt időszakban is, végig ott volt a színház, de az például nem tud annyi adrenalint adni, mint az élő műsor. Az olyan, mint egy extrém sport, nagyon hiányzott" - magyarázta a visszatérésről a Blikknek.

Mindez persze kétszeresen is megmosolyogtató: egyrészt Járai Máté néhány hete még egy drága külföldi nyaralásával turnézott a bulvárújságokban, vagyis nem úgy tűnt, mintha anyagi gondjai lennének. Másrészt pedig az úgymond szent hivatás, a színészet ezek szerint nem jelent annyi izgalmat, mint a bugyutaságok darálása az RTL stúdiójában. Vagy Járai szerint a színház nem élő műfaj.

Forrás: Járai Máté/Facebook

Az utóbbi időben egyébként leginkább a nyilvánosságnak szánt botrányos házassága miatt lehetett hallani Járai Mátéról, aki a hivatalos Instagram-oldalán közölte először, hogy az RTL egy időre leváltotta, elküldte, mivel szerződést szegett. Az RTL és Járai közös meséje szerint magára haragította munkáltatóját, mert engedély nélkül szerepelt és nyilatkozott, és olyan - rémisztően fontos - kulisszatitkokat árult el, amiről nem szabadna beszélnie - az ügyről itt, ebben a cikkünkben olvashat hosszabban.