Megérezte halálát Klapka Dennis

Klapka Dennis Klapka György
Vágólapra másolva!
Mint ahogy azt az Origo is megírta, Klapka György és Mary Zsuzsi közös gyereke, Dennis múlt pénteken egy epilepsziás roham utám meghalt. A Blikk azt írja, a fiatal férfi próbálta magát összeszedni és új célokat kitűzni, de félt, hogy az egyik roham után nagyobb lesz a baj.
Vágólapra másolva!

Dennis mindig is nagyon egyedül érezte magát, és ez csak erősödött benne, amikor 2011-be az édesanyja, majd 6 évre rá az édesapja is meghalt. Ezek után csupán a macskái és egy-két barátja maradt a jóhiszemű fiú mellett, aki könnyen a szívébe zárt bárkit - írta a lap.

Dennis a Blikknek halála előtt nem sokkal azt mondta, nincs jól, nehezen éli meg a hétköznapokat. Nemrég veszítette el a szerelmét, és egyre többször és intenzívebben jelentkeznek az epilepsziás rohamai.

mondta a lapnak.

Klapka Dennis édesapjával Forrás: TV2

Arról is beszélt, hogy úgy érzi, semminek nincs értelme, de próbálja magát összeszedni és új célokat kitűzni, mert

szeretné, ha a szülei odafenn büszkék lennének rá.

Édesapámtól sok mindent tanultam az üzletről, és ezeket szeretném egy saját vállalkozásban kamatoztatni – mondta a lapnak Klapka György fia, aki pontosan tudta, hogy a rohamait korábbi kábítószer- és alkoholfüggőségének köszönheti. Le akart számolni káros szenvedélyeivel, hiszen testközelből látta, ahogy

az édesanyja, Mary Zsuzsi életét is tönkretette az alkohol és a depresszió.