Több nőt megerőszakolt egy perverz bűnöző, aki gyógymasszőrnek adta ki magát

Vágólapra másolva!
Börtönbe került a 60 éves, Staffordshire-i Jay Steel, miután gyógymasszőrként hirdette magát az interneten, majd több női kuncsaftját is megerőszakolta a terápia során. Végül két nő ment rendőrségre. A rendőrök gyanúja szerint a férfinak több áldozata is lehet, ezért arra ösztönzik az esetleges további áldozatokat, hogy bátran tegyenek feljelentést - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A két áldozat, akik feljelentést tettek, külön-külön, két év különbséggel vették igénybe a férfi által felkínált gyógykezelést, melynek során mindkettőjüket zaklatta és megerőszakolta.

Az első eset 2017 február 27-én történt, a london déli részén található Southwark nevű kerületben. Az áldozat azonnal jelentette az esetet a rendőrségen.

Steelt március 1-én letartóztatták, de mivel tagadta a vádakat, és nem találtak ellene elegendő bizonyítékot, elengedték.

Forrás: Metropolitan Police / SWNS.COM

A második támadást 2019 márciusán követte el Dollis Hillben, London észak-nyugati részén. Az áldozat ez alkalommal is értesítette a rendőröket, ám Steel ismét mindent tagadott,

és közölte, hogy semmi rosszat nem tett, csak a hirdetésekben leírt, professzionális masszázsszolgáltatást végezte.

Steel ellen tavaly áprilisban emeltek vádat. A croydoni bíróságon

öt rendbeli szexuális zaklatás miatt mondták ki bűnösnek. Augusztus 5-én, pénteken másfél év börtönre ítélték.

"Jay Steel egy szexuális ragadozó, aki masszőrnek álcázza magát, és visszaél a nők bizalmával, hogy kielégíthesse saját perverz vágyait. Minden tiszteletem az áldozatoké, akik voltak olyan bátrak, hogy feljelentették zaklatójukat, és

Elképzelhetőnek tartjuk, hogy Steelnek több áldozata is volt, ezért kérem őket, bátran tegyenek feljelentést ők is"

- mondta Victoria Gaunt rendőr az esettel kapcsolatban.