Így néz ki horrorsérülése után Cristiano Ronaldo - fotó

Football: UEFA Nations League (2022/2023) - League A day 5: Group 2 Czech Republic v Portugal fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Nations League, league A group 2 football match between Czech Republic and Portugal at the Fortuna Arena in Prague, Czech Republic, on September 24, 2022. (Photo by Michal Cizek / AFP)
Vágólapra másolva!
A portugálok szupersztárját, Cristiano Ronaldót a csehek elleni Nemzetek Ligája-meccsen durván lekönyökölték, az orrából patakokban folyt a vér. Az ötszörös aranylabdás klasszis a spanyolok elleni szuperrangadón is minden bizonnyal játszani fog, de sérülése nem múlt el nyomtalanul.

A csehek elleni mérkőzésen a kapussal ütközött hatalmasat Ronaldo az első félidőben. A portugál klasszisnak erősen vérzett az orra, de tudta folytatni a meccset, sőt, gólpasszal járult hozzá csapata 4-0-s győzelméhez.

Ronaldo már nagy erőkkel készül a spanyolok elleni sorsdöntő mérkőzésre, a portugáloknak egy döntetlen is elég ahhoz, hogy bekerüljenek a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe.

A 37 éves szupersztár múltkori sérülése nem múlt el nyomtalanul,

a jobb szeme alatt egy hatalmas monokli éktelenkedik és az orrán is van egy látható seb.

Cristiano Ronaldo sérülésének nem múltak el a nyomai Forrás: AFP/Miguel Riopa

Ronaldo mindenképpen szeretne játszani a katari világbajnokságon is, amely valószínűleg utolsó nagy tornája lesz a portugál válogatottal.