Kénytelen volt nevet változtatni Németh Kristóf

Bulla Kristóf
Vágólapra másolva!
Németh Kristófként anyakönyvezték a színészt, aki most Bulla Kristófként debütál a jelenleg is forgó Tündérkert című új magyar történelmi thrillerben.
Vágólapra másolva!

Németh Kristóf néhány évvel ezelőtt Budapestet hátrahagyva barátai tanácsára a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem hallgatója lett, majd a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházhoz szerződött. A határon túli közönség Németh Kristófként ismeri őt, de Magyarországon ez a név sokaknak a Fórum Színház igazgatóját jelenti, ezért most úgy döntött, hogy nevet változtat.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház vezérigazgatója, Pál D. Attila – aki Nagy Andrást alakítja a Tündérkertben – elárulta, hogy a 'bulla' szó a román nyelvben Mórickát jelent. Ez kicsit elbizonytalanított. A névváltoztatás egyébként azért merült fel, mert Németh Kristóf ismert színész évek óta a pályán, vagyis ez egy „foglalt" színésznév. Mivel azonban rokoni szál fűz a néhai legendás színésznőhöz, Bulla Elmához, a román jelentés ellenére maradt a Bulla név" – mondta el a Metropolnak a Megafilm produkciójának szereplője.

Forrás: Megafilm/Dombóvári Tamás

A Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya producerpáros nevével fémjelzett sorozat forgatási munkálatai már javában zajlanak.

A hírek szerint egy izgalmas, véres és szexi sorozatra számíthatnak jövőre a nézők.

Ezt a színész is megerősítette, ugyanis a közelmúltban neki is egy izgalmas és nehéz jelenetben kellett helytállnia.

Nem fogok spoilerezni, hiszen annyira izgalmas a történet, hogy minden epizódban történik egy-egy nem várt csavar valamennyi fontos karakterrel, de annyit elárulhatok, hogy a hűséges, ám lobbanékony természetű Korins Boldizsárként – aki egy erdélyi főnemes és Háromszék főkapitánya – egy fontos monológot kellett előadnom, elég extrém körülmények között" – mesélte a színész a készülő sorozatról, hozzátéve, hogy maga is rajongója a monumentális sorozatoknak.