Ördög Nóra és Till Attila a fizetésükről beszéltek

Sztárban Sztár leszek! és a Séfek Séfe idei évadának közös sajtóeseménye, 2022.08.29., sajtóesemény, sajtótájékoztató, Sztárban Sztár, Séfek Séfe, celeb, sztár, Ördög Nóra, Till Attila
Sztárban Sztár leszek! és a Séfek Séfe idei évadának közös sajtóeseménye, 2022.08.29.
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra és Till Attila egy friss interjúban arról is beszéltek, hogy milyen fizetési rendszerben dolgoznak a TV2-nél.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra és Till Attila egy podcastben elárulták, hogy mindketten állományban vannak a TV2-nél, vagyis fix havi fizetést kapnak akkor is, ha épp nem fut semmilyen műsoruk.

"Ez stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így" – idézte Ördög Nórát a Blikk.

Till Attila és Ördög Nóra Fotó: Polyák Attila - Origo

Tilla már 21 éve a TV2 alkalmazottja (az első Big Brother után vették fel), szerinte nagyon jól meg is fizetik, igaz, a pénzen mindig lehet vitatkozni. "Mi mindig azt gondoljuk, hogy értékesebbek vagyunk, ők meg mindig azt gondolják, hogy azért van ember... Valahol a kettő között van az igazság. Nagyon régóta állományban vagyunk, azért ennek van oka" – mondta.