Hosszú Katinka külön utakon jár

HOSSZÚ Katinka
Róma, 2022. augusztus 14. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó interjút ad az M4 Sport stábjának a római vizes Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka felkészüléséről egyelőre nem lehet sokat tudni, az biztos, hogy nem tartott a válogatott úszókkal.

Sós Csaba korábban kritizálta a klasszist, aki sajtóhírek szerint Szentendrén úszott pár alkalommal, de de egyelőre sneki nem tudja, milyen állapotban van.

„Katinka külön utakon jár az edzőtáborok szempontjából is. Korábban sem készült együtt a többiekkel, és kérése alapján most is külön edz. Ezúttal is elfogadtuk a kérését, hogy ő és az edzője külön készülhessen. Leadta a szakmai tervét, elfogadtuk a kívánságait, mindenben támogatjuk, és a napokban utazik Tenerifére edzőtáborozni"

- mondta Wladár Sándor, a MÚSZ elnöke a Blikknek.

„Bár több időt hagyott ki, mint szokott, azért várjuk meg, mire lesz képes. Olyan sokszor okozott már meglepetést, és sokkal többször pozitívat. Meglátjuk, hogy az elvégzett munka mire elegendő, és majd az ob után értékeljük a helyzetet" - mondta Wladár.

Hosszú Katinka korábban azt mondta, 100 érmet szerezne szerezni világversenyeken, ahol most 97-nél jár.