Eltűnt Tóth Andi

Sztárban Sztár, 9. évad, 5. adás, TV2, showműsor, 2023. 03. 19.
Vágólapra másolva!
Példátlan eset történt vasárnap este a Sztárban Sztár élő adásában. Az egyik, több mint kilenc percig tartó reklámszünet után hiányos csapattal folytatódott az élő adás: Tóth Andi, a nemrég a színpadtól visszavonult énekesnő nem ült a helyén, amikor a zenés show stúdiója visszakapta a képet és a hangot.
Vágólapra másolva!

A Blikk információi szerint az adás alatt, majd utána is alapos fejmosást kapott Andi, és még azt sem tudni, lesz-e folytatása a történetnek.

– Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc... Húsz másodperc...

Tóth Andi! Hol van Tóth Andi?

– szólongatta egyre hangosabban és egyre idegesebben az énekesnőt a felvételvezető a vasárnapi élő adás során, ám Andinak egy darabig se híre, se hamva nem volt, így a zsűri tagjai kényelmetlenül feszengtek a helyükön, amikor a műsort vezető Till Attila köszöntötte a nézőket.

Tóth Andi megint egy extrém szettet kapott Fotó: Csudai Sándor - Origo

Végül pár perccel az élő adás kezdete után – miközben az adásban a tévénézők a szavazásra buzdító kisfilmet látták – az énekesnő sietve visszatért. Egyesek szerint

lehetséges, hogy az énekesnőn lévő ruha bonyolulttá tette a mosdószünetet,

ám a lap úgy tudja, a zsűri legfiatalabb tagjának a néhány hónapos rottweiler kutyája, Bailey vonta el a figyelmét, így csúszott le a kezdésről.

A csatorna belső ügyként igyekszik kezelni az esetet, ugyanis az erre vonatkozó kérdésekre a következő választ adták: „Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg" – közölte a TV2 sajtóosztálya.