Megrázó vallomást tett Tóth Vera

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Megrázó vallomást tett közösségi oldalán Tóth Vera, aki őszintén elmondta, hogyan érzi magát a frasztikus fogyását eredményező műtétje után. Az énekesnő hatalmas túlsúlytól szabadult meg, de még mindig hihetetlen számára, amit a tükörben lát.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera most húga, Tóth Gabi kislányára vigyáz, ugyanis a kis Hannaróza édesanyja beteg, így nem lehetnek együtt, nehogy a kislány újra kórházba kerüljön. Az énekesnő most az Instagram-oldalán tett közzé váratlanul egy bejegyzést magáról, melyben fogyásáról és műtétjéről is beszélt és egy előtte-utána fotóval illusztrálta, hogy milyen óriási változáson ment keresztül.

Hisz egy ilyen kinézet határokat szab, türelemre int, a külvilág miatt szégyenkezik, kényszerképzeteket szül és állandóan szabadkoztat. Folyamatosan kétségek gyötörnek még akkor is, amikor jónak tűnik minden. Persze sokszor elfogadtam és hittem abban, hogy nem néznek rám másképp, mint egy vékony emberre, de tudtam, hogy a valóságban ez nem így van. Az igazság fájdalmas egy túlon túl, túlsúlyos embernek. Persze, eléldegéltem én ebben a fura magányban, bálna testben egy törékeny kinézetű kismadárka személyiségével, de tudtam, hogy változtatnom kell, már csak az egészségem miatt is. És amikor már feladtam minden sikertelen életmód váltást, elhatároztam, hogy másképp változtatok... Az út ma is nagyon nehéz, de tartom a frontot és tudom, hogy 7 éve a legjobb döntés volt az, hogy megműtsenek. Ezzel kaptam egy rugást az igazi, kiegyensúlyozott élet felé, amit nem volt könnyű elérni és az eredményt tartani is egy örök kihívás. Soha nem csinálnám másképp. Büszke vagyok magamra és arra, hogy hajlandó vagyok még mindig hallgatni a legmélyebb megérzéseimre" - írta a fotók mellé Tóth Vera, aki hét évvel ezelőtt esett át a gyomorszűkítő műtéten és 45 kilótól sikerült így megszabadulnia.