Brutális drogjárvány pusztít Amerikában: zombiként járnak az emberek az utcákon - megrázó videó

drog, Philadelphia, járvány, kokain
Vágólapra másolva!
Borzalmas felvételek mutatják, milyen pusztító áldozatokkal jár a philadelphiai kábítószer-járvány. A Kensington negyed – amely a szabadtéri drogpiacáról vált hírhedtté – teljesen tele van összeesett és ájult drogfogyasztókkal egy, a TikTokra feltöltött videón. A Mandiner által írt összefoglaló szerint a megrázó felvétel akkor készült, amikor a város a Xylazine, vagy más néven „tranq" nevű kábítószer növekvő használatával küzd, ami egy halálos nyugtató, és a heroin, a kokain, valamint a fentanil hatásának fokozására használnak.
Vágólapra másolva!

A Mandiner azt írja, hogy a philadelphiai egészségügyi tisztviselők szerint a városra nagy hatással volt a járvány.

– mondta a philadelphiai egészségügyi minisztérium és az egészségügyi tanács közös közleményében a múlt hónapban. Közben a segélyszervezetek munkatársai azt mondják, hogy első kézből látták a kábítószer zsigeri hatásait. Sarah Laurel, a Savage Sisters nevű ártalomcsökkentő nonprofit szervezet alapítója elmondta, hogy az elmúlt négy évben nőtt a xilazin használata.

– mondta Laurel az NPR-nek. Laurel elmondta, hogy ő és kollégái már oxigént kezdtek hordani magukkal, mert egyre több kábítószer-fogyasztót találtak, akik nem reagáltak semmire sem.

Philadelphiában szörnyű a helyzet. Forrás: TikTok

– tette hozzá, majd kifejtette:

A döbbenetes felvétel az alábbiakban tekinthető meg.