Folytatódik a botrány, ezt mondta Zámbó Krisztián Peter Srámekről

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Peter Srámeket meghívták a New York-i magyarok, akik koronával és limuzinnal várták a szlovák énekest lehengerlő teljesítménye után, amit A Király című sorozatban nyújtott Zámbó Jimmy énekhangjaként. A legendás énekes fia, Zámbó Krisztián ezen alaposan kiakadt.
Vágólapra másolva!

– Tiszteletem az összes Zámbó Jimmy rajongónak, akik hűségesen szeretik aput. Megértem a többieket is, hiszen ők egy űrt akarnak kitölteni Peterrel, de ne felejtsük el, hogy apu az eredeti! A forgásokat, a kézmozdulatokat bárki reprodukálhatja, de

– szögezte le a Borsnak Zámbó Krisztián, aki azt gondolja, nem tudna ő sem olyan lenni, mint az apja, de nem is akar. Hiszen ahogy fogalmazott, ő Zámbó Jimmy akaratának és munkásságának képviselője, a vér szerinti fia.

Zámbó Krisztián Frizbi TV

Peter Srámeket a tengerentúli magyarok koronával és limuzinnal várták. Erről több fotó is készült, amit Srámek az Instagram-oldalán mutatott meg.

– Azt gondolom,

Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon. Nekem ez ennyi volt! – jelentette ki Krisztián, aki azt is megjegyezte, hogy majd szívesen elmegy egy Peter Srámek koncertre, ha már nem az apja számaival lép fel.