Brutálisan megtámadták, többször mellkason szúrták a legendás sportolót

Lukas van Biljon charging into Daniel Herbert, rugby tri nations 2001 2001 tri nations tri nations sa v oz south africa v australia springboks v wallabies loftus south africa 2001 01 boks bokke pretoria at3 sa v aus vodacom tri nations 2001 Tri Nations, S
2001 Tri Nations, Springboks (20) vs Australia (15), Loftus Stadium, Pretoria, South Africa, 28 July 2001 Lukas van Biljon charging into Daniel Herbert, Photo Credit: © Duif Du Toit/Gallo Images
Vágólapra másolva!
A korábbi dél-afrikai rögbijátékost, Lukas van Biljont fegyveres támadók brutálisan megkéselték a saját farmján.

A 47 éves sportolóra a dél-afrikai Free State tartománybeli farmján támadt rá hat fegyveres férfi.

Az egykori rögbisztárt többször is mellkason szúrták és a gyermekei megölésével fenyegették.

Van Biljon 70 éves édesapja is a helyszínen tartózkodott és segítséget próbált szerezni, de a támadók ezt észrevették és háromszor is rálőttek. Az idős férfi súlyos sérülésekkel került kórházba, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

A dél-afrikai rendőrség szóvivője, Loraine Earle kapitány elmondása szerint a rablók közül kettőt elfogtak és letartóztattak a helyi farmerek segítségének köszönhetően, míg a másik négy támadót továbbra is körözik.

Az egykori rögbijátékos korábban már többször is bajba került: 2003-ban egy helyi szórakozóhely előtt keveredett verekedésbe, valamint néhány hónappal ezelőtt is volt egy hasonló balhéja.

Forrás