Ünneplés közben sírta el magát: a Sevilla sztárfocistája a meghalt kislányának ajánlotta az El-sikert - videó

GUDELJ, Nemanja; DYBALA, Paulo, Sevilla - Roma, Spanyolország - Olaszország, Sevilla FC, AS Roma, UEFA Európa-liga, döntő, Budapest, Puskás Aréna, 2023. 05. 31.
Budapest, 2023. május 31. Paulo Dybala (b), az olasz és Nemanja Gudelj, a spanyol csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga döntőjében játszott Sevilla - AS Roma mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. május 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Sevilla 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel felülmúlta az AS Romát a labdarúgó Európa-liga szerdai döntőjében, melyet a Puskás Arénában rendeztek. A spnyol együttes szerb válogatott játékosa, Nemanja Gudelj a siker ellenére élete legnehezebb időszakát éli át.

Nemanja Gudelj a Sevilla El-sikerének ünneplése közben elsírta magát, miközben lánya elvesztéséről és testvére infarktusáról beszélt. A játékos elmondta, hogy élete egyik legnehezebb éve ez, mivel

a döntőt megelőző napokban veszítette el öthónapos kislányát,

míg a testvére, a szintén labdarúgó Dragisa Gudelj márciusban kapott szívrohamot, amelyet követően újra kellett éleszteni a 25 éves focistát.

Nemanja Gudelj nehéz éven van túl, de az El-siker némi vigaszt nyújthat Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

- mondta Gudelj, aki elsírta magát. A szurkolók éltették a szerb középpályást, akit a csapattársa, Ivan Rakitic próbált vigasztalni.