Megverte a barátja Singh Vikit

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki korábbi bántalmazó kapcsolatáról mesélt, amelyben megverte és megalázta a barátja.
Vágólapra másolva!

Singh Viki új dala, az Érted élek kapcsán mesélt a korábbi kapcsolatairól, hiszen a szám szövegét jórészt saját tapasztalatai alapján írta.

Singh Viki Forrás: Singh Viki/Instagram

"Nekem is volt toxikus párkapcsolatom. Mondhatni, az életem legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, egy picit ezt is írtam ki magamból. Az egyikre 8 év ment el az életemből. 4 évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet, és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem,

Az a helyzet volt, amikor a nő lemegy egy olyan szintre, ahol megverik, és utána még ő könyörög, hogy ne hagyják el. Akkor nem értékeltem magam annyira, hogy kilépjek ebből. De ne félj, most már nincs ilyenről szó!" – mondta a Borsnak.

"Az előző párom teljesen megváltoztatta a férfiakhoz való viszonyomat. Megmutatta, hogy lehet valaki egyszerre jó pasi és normális férfi. Azóta szóba se állnék olyan emberrel, aki leépít, azonnal megérzik a szenzoraim ezt a típust. Volt mostanában egy randim, ahol rögtön kiszagoltam, hogy a pasi toxic, elkezdte lenyomni a nőiességemet, elvenni az önbizalmamat bizonyos beszólásokkal. Egy nárcisztikus, önbizalomhiányos beteg ember, aki gyakorlatilag azért használja a nőket, hogy a saját egóját építse. Úgy küldtem el a fenébe, hogy közben elegáns maradtam. Megmondtam neki, hogy: Figyelj, szerintem nem egymást keressük, én ezt itt nem szeretném tovább hallgatni, és ne haragudj, de dolgom van..." – magyarázta.