Ezt már sokan várták: itt a Penny bejelentése

Penny
Penny
Vágólapra másolva!
A PENNY továbbra is elkötelezett a megfizethető és kiváló minőségű termékek biztosítása mellett, ezért június 4-től két ütemben összesen 80 tejtermék árát csökkenti tartósan. A kedvezmény mértéke egyes árucikkek esetén a 20 százalékot is eléri. A kezdeményezés célja, hogy az alapvető élelmiszerek egyik legkeresettebb kategóriáját is hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tegye a vásárlók számára a vállalat - írja a cég közleményében.
Vágólapra másolva!

A vállalat első körben június 4-én csökkentette 40 tejtermékének árát, június 8-tól pedig további 40 tejalapú árucikk kapható még kedvezőbb áron. A kedvező változás a hazai beszállítóktól érkező sajátmárkás és szállítói márkás tejtermékeket érinti. Így a különböző tejek, sajtok, joghurtok és vajak mellett a nemrég teljes megújuláson átesett Sissy-termékcsalád számos terméke is alacsonyabb áron kerül ki a polcokra.

Az egyes érintett kategóriák átlagos árengedménye a következőképpen alakul:

  • a tej akár 14 százalék,
  • a túrótermékek akár 11 százalék,
  • a sajtok pedig akár 16 százalék kedvezménnyel kaphatók.

A tartósan alacsony áron kínált árucikkek a PENNY mind a 229 hazai üzletében egységesen érhetőek el, a kedvezmény mértéke pedig akár a 20 százalékot is elérheti június 8-tól.

Ez a kezdeményezés bizonyítja a vállalat azon irányú elkötelezettségét, hogy támogassa vásárlóit az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában

- írják közleményükben. A vállalat a magyar beszállítókkal és termelőkkel szorosan együttműködik, ennek köszönhetően az alapanyagárak csökkenését adja tovább a fogyasztóknak.

Egy Penny-üzlet belső tere Forrás: Andrapeti

„A PENNY-nél továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy rendszeresen értékeljük árképzési politikánkat annak érdekében, hogy vásárlóink számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legkedvezőbb áron biztosítsuk. Vállalatunk arra törekszik, hogy megfeleljen a fogyasztók változó igényeinek és preferenciáinak, eközben továbbra is arra törekszünk, hogy minél több árucikket kínáljunk pénztárcabarát árakon" – mondta Vincze Géza beszerzési igazgató.