Szörnyű dologra akarták kényszeríteni a Sztárban sztár énekesét

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
A 21 éves Krizsán Lilit a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadában ismerhette meg a közönség. Időközben kiderült a fiatal lány súlyos anorexiával küzd, ami miatt hosszadalmas kórházi kezelésre szorult. 
Vágólapra másolva!

Szerencsére a kórházi kezelés után állapota rengeteget javult, ezért nem is tétlenkedett és munkához is látott, amint elég erőt érzett hozzá. Krizsán elmondása szerint szüksége van mellékes állásokra is, hogy fenn tudja magát tartani, amíg nem indul be zenei karrierje. Nemrég jelent meg első saját dala is, de emellett vendéglátós munkákat is vállal, most pedig hoszteszként szerette volna kipróbálni magát, aminek nem lett jó vége.

„Pár hete volt lehetőség egy ilyen munkára, engem és még három lányt elküldtek dolgozni egy szállodába, ahol nem kifejezetten olyan dolgokat vártak el tőlünk, amelyek beletartoznának a munkakörömbe.

Mondanom sem kell, egyből rohantam, ahova tudtam és a szállodának a hátsó ajtaján kiszöktem. Csoda, hogy nem rendőri kísérettel távoztam, mivel Hála Istennek nem is történt semmi konkrét fizikai bántalmazás. Nagyon megijedtem, de szerencsére karakán lány vagyok és azért eszemnél maradtam. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha nem így van – mesélte a Borsnak Krizsán Lili, aki úgy gondolja, hogy ha nem cselekszik időben szexmunkára kényszeríthették volna.

A történtek óta átértékelte a helyzetet és sok mindent másképp lát. Azért szerette volna elmesélni a történteket, hogy óva intse a fiatal lányokat és mások is tanuljanak az esetből.

„Amióta megtörtént ez az eset, háromszor, négyszer átgondolom, hogy elvállaljak-e egy ilyen munkát. Történt bennem egy kisebb-nagyobb életszemlélet-váltás, és rájöttem, hogy nem szabad mindig naivnak lennem. Félelmetes, ami történt, és rossz belegondolni, hogy nálam fiatalabb lányokat képesek ugyanígy testileg kihasználtatni, és az a baj, hogy ebben a munkában sajnos ez többször előfordul. Úgy érzem, fontos erről beszélni, hogy legalább így segíteni tudjak más lányokon, hogy ne kerüljenek hasonló helyzetbe – zárta gondolatait Krizsán Lili.

Krizsán Lili Sztárban sztár leszek Forrás: TV2