Ismét drasztikus változás lesz az időjárásban

EMBERI LAKHELY ÉPÜLET felhős FOTÓ FOTÓTÉMA IDŐJÁRÁS Lakóépület lakótelep panelház város városkép viharfelhő ÉPÜLET felhős FOTÓ FOTÓTÉMA IDŐJÁRÁS Lakóépület lakótelep panelház város városkép viharfelhő Viharfelhők Pécs felett. Az Országos Meteorológiai Szo
Kedden szomorkás, borongós idő várható, a napot alig lehet majd látni (illusztráció).
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Péntek
Eleinte napos, gomolyfelhős, száraz időre számíthatunk. Estétől aztán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél megerősödik. Még meleg lesz: délután 25-30 fok valószínű.

Szombat
Erősen felhős, délen borult lesz az ég. A legtöbb napsütés az északi területeken lesz. A déli tájakon szórványosan lehet eső, záporeső. Az északnyugati szél élénk lesz. 13 és 23 fok között változik a hőmérséklet csúcsértéke.

Vasárnap
Marad a borongós időjárás. Eső, zápor főleg a déli és a középső tájakon fordul elő. 14 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk. A szél északkeletire fordul és élénk marad.

Hétfő
Estig maradhat az erősen felhős, borús idő. Az északi és a nyugati tájakon alakulhat ki eső, zápor. Estétől csökken a felhőzet. 17 és 24 fok között alakul a maximum.

Keddtől
Egyre több napsütésre és fokozatos erős felmelegedésre van kilátás. Június első napjai igazi kánikulát hozhatnak.