Tragédia a Dunánál: összeomlott lelkileg az életmentő kamasz

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Barátja hétéves húgát kimentette egy 14 éves visegrádi fiú, de a kislány 16 éves nővérét már elnyelte a Duna.
Vágólapra másolva!

Búvárok nagy erőkkel keresték azt a 16 éves lányt, aki egy baráti fürdőzés közben tűnt el a Dunában. 7 éves húgával és 14 éves barátjával ment le a visegrádi kompkikötőjébe, de a szülők erről nem tudtak.

A fiú és a két lány derékig mentek bele a vízbe, azonban hirtelen elmerültek. – Azt mondta, derékig ért a víz, aztán egyszer csak sötétség lett.

A kicsi lány bele tudott még kapaszkodni a nyakába, őt kivitte, és kidobta a vízből, de mire visszafordult, hogy segítsen a nagynak, őt már nem látta sehol

– mondta a Borsnak a fiú anyukája. Kiderült, a kamasznak még annyi lélekjelenléte is volt, hogy azonnal hívta a 112-t, aztán anyukájával is beszélt.

A fiú a szemtanúk szerint

a parton összeomlott,

édesanyja elmondta, hogy aznap hajnali háromig zokogott a gyerekük.

A két család közeli barátok, a gyerekeik is sülve-főve együtt voltak, együtt csatangoltak, ugyanis mind a két család együtt érkezett pár hónapja Kárpátaljáról, ahonnan a háború borzalmai elől menekültek el. Most Visegrádon élnek albérletben, mind a két szülőpár egy helyi hotel dolgozója.