Először beszélt Berki Krisztiánról a pszichológusa - videó

Berki Krisztián 2023
Vágólapra másolva!
A Berki Krisztiánt kezelő pszichológusok egyike, Roboz Zsóka nemcsak tanácsadóként, de barátként is jelen volt a 41 évesen meghalt sztár életében: ő mesélt most a TV2-nek.
Vágólapra másolva!

Roboz Zsóka először – és szándéka szerint utoljára – szólalt meg Berki Krisztián halála óta, a Tények Pluszban mesélt a kapcsolatukról, arról, hogy milyen embernek látta Krisztiánt:

"Sokat kellett vitatkozni amiatt, hogy én mit látok benne, vagy miért vállalom fel az ő védelmét folyton az ilyen helyzetekben. Én mindig azt mondtam, keressen nekem valaki az elmúlt közel 20 évből – amióta ő a nyilvánosság előtt él – egy olyan újságcikket vagy egy olyan képernyős megjelenést, ahol ő negatívan nyilatkozik bárkiről. Egy igazi jó ember volt, aki figyelt a környezetére. És nagyon kevés olyan ember van, akire úgy lehetett számítani, ahogyan rá lehetett" – mondta többek között.

Berki Krisztián Facebook

A pszichológus hozzátette, hogy amikor utoljára beszélt Berkivel, úgy tűnt, hogy jól van: "Nagyon sok időt és energiát tett abba, hogy előkészüljön egy teljesen új életre" – magyarázta.