Az RTL Klub alkoholista, gyerekverő sztárja újabb megdöbbentő nyilatkozatot tett

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztávról nemrég derült ki, hogy súlyos alkoholproblémákkal küszködik, még elvonóra is bevonult, hogy megmentse válságban lévő házasságát, de mégsem tartott ki és idő előtt elhagyta az intézményt. Felesége, Molnár-Fazekas Vivien férje tudta nélkül adott ki egy közleményt, melyben tudatta a nyilvánossággal, hogy részéről ennyi volt, véget vet a házasságának.
Vágólapra másolva!

A gyerekétől is eltiltott színész az újságokból értesült arról, hogy felesége elhagyja. Amikor ezzel szembesült, keserűségében öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek" – nyilatkozta korábban Molnár Gusztáv, aki nem váltotta be az ígéreteit, de keresi a kiutat tönkrement életéből.

A színész úgy gondolja jelenleg, hogy egyetlen megoldás a helyzetére a környezetváltozás, ahol tiszta lappal indíthat.

"Kedves követőim. Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam.

Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat. Nem szeretnék örökre elmenni.

Szeretnék valami munkát találni, abban kérem a segítségeteket, hogy esetleg van-e valakinek valamilyen tippje, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítségeket. Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni hogy én is az vagyok. Dolgozom rajta. Szép napot mindenkinek" – idézi a Blikk Molnár Gusztávot, aki saját közösségi oldalán jelentette be, hogy milyen nagy lépésre szánta el magát.