Ambrus Attila: Talán végleg le kell húznom anyámat a térképről

Viszkis rabló, Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
Két kisgyereket nevel a munka mellett Ambrus Attila és a felesége. A keramikus szinte állandóan dolgozik, így a legtöbb teendő a párjára marad. Időnként segítséget kérnek és kapnak az anyai nagyszülőktől, Attila édesanyjára azonban nem számíthatnak.
Vágólapra másolva!

– Az én édesanyámmal úgy tűnt, hogy minden rendben lesz. Már egyszer ki is békültünk, de ez összvissz odáig tartott, amíg be nem jelentette, hogy ő nem hajlandó eljönni a gyerekek keresztelőjére – ecsetelte a Borsnak felháborodottan a keramikus, majd elmesélte, hogy anyukájával kapcsolatban milyen elhatározásra jutott.

Ambrus Attila tv2

– Ekkor jöttem rá, hogy talán végleg le kell húznom anyámat a térképről, és nem foglalkozni vele többet. Tiszteletben tartom azt, hogy a 70-es évek óta ő egy másik vallást követ, de egyszerűen nem hajlandó felfogni, hogy a világon a legelső nem Isten, hanem az unokái, a családja. Az egy dolog, hogy velem 50 évig nem foglalkozott, de nem akarom végignézni, hogy az unokáival, a gyerekeimmel is ugyanezt csinálja. A vallás az legyen az ő dolga, de innentől kezdve én már nem foglalkozom ezzel többet, nem éri meg – tette hozzá.