Borzalmas dolog derült ki a halott Kobe Bryantról

NBA legend Kobe Bryant killed in helicopter crash Basket Horizontal
Los Angeles County Fire Department firefighters and coroner staff check the wreckage at the scene of a helicopter crash in Calabasas on January 26, 2020. - Nine people were killed in the helicopter crash which claimed the life of NBA star Kobe Bryant and his 13-year-old daughter, Gianna, Los Angeles officials confirmed on Sunday. Los Angeles County Sheriff Alex Villanueva said eight passengers and the pilot of the aircraft died in the accident. The helicopter crashed in foggy weather in the Los Angeles suburb of Calabasas. Authorities said firefighters received a call shortly at 9:47 am about the crash, which caused a brush fire on a hillside. / (Photo by Mark RALSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
Helyi idő szerint pénteken délután Los Angelesben egy bírósági tárgyaláson fakadt ki a helikopter-balesetben meghalt egykori NBA-sztár, Kobe Bryant özvegye, Vanessa, aki attól fél, hogy bármelyik pillanatban nyilvánosságra kerülhetnek olyan fényképek, amelyeken halott férje szerepel.

Kiderült ugyanis részletek arról, ahogy közvetlenül a baleset után a mentőcsapat néhány tagja fényképeket készített a baleset helyszínén és ezeken a képeken rajta vannak a holttestek is. Volt, aki egy kocsmában mutogatta ezeket, ivás közben.

Vanessa Bryant úgy fogalmazott: tudja, ha egyszer ezek a fényképek felkerülnek az internetre, akkor senki sem tudja majd megállítani azt a hatást, amit a fotók okoznak.

mondta könnyes szemmel az özvegy, aki egészen biztos abban, hogy a képek pillanatok alatt bejárják majd a világsajtót is.

Los Angelesben ezen a héten kezdődött meg az a bírósági tárgyalás, amelyen Vanessa Bryant beszámolt minderről. Azt is elmondta, hogy a mentőkön kívül egyes tűzoltók és rendőrök is készítettek fotókat, ez pedig nagyon megdöbbentette őt. A 2020. január 26-án történt halálos szerencsétlenségben kilencen haltak meg. Köztük volt Kobe Bryant és 13 éves lánya Gianna is.

A mentők és a rendőrség tagjai közül néhányan fényképeket készítettek a tragédia helyszínén Forrás: AFP/Mark Ralston

A tárgyaláson az özvegy azt is elmondta, hogy folyamatosan szorong, amióta kiderült, hogy fényképek készültek a baleset helyszínén. Kiderült az is, hogy a képeket készítők egymás között küldözgették ezeket a fotókat. Egy rendőrtiszt a tárgyaláson elismerte, hogy volt olyan eset, amikor ezek közül a képek közül kollégáinak küldött egyet.

Forrás