Egy szakadékban találtak rá egy amerikai családanya meztelen holttestére

Atlanta,Police,Car
Atlanta, Ga USA - 06 07 20: Atlanta police car and officer on cellphone
Vágólapra másolva!
Meztelenül, egy szakadékban találtak rá egy meggyilkolt, georgai nő holttestére. Egyelőre rejtély, hogyan jutott a szakadékhoz, ahogy az is, ki ölte meg. Egy nyomozócsoport próbálja kideríteni, mi történhetett vele. Közzétettek egy felvételt az autójáról, amelyet egy főúton rögzítette egy térfigyelő kamera a Crime Online cikke szerint. 
Vágólapra másolva!

Ami biztos, hogy a meggyilkolt Debbie Collier a bérelt furgonjával Észak-Georgiába utazott a halála előtt. Ezt bizonyítja a térfigyelő kamera felvétele, amely a 15-ös úton rögzítette a nőt szeptember 10-én szombaton, 14 óra 17 perckor – mondta George Cason, a Habersham megyei seriff nyomozója.

Ez északra van attól a helytől, ahol a nő holttestét megtalálták vasárnap délután.

Azt is tudják, hol állt meg, mert az üzlet biztonsági kamerája rögzítette, de azt már nem találták a Tallulah Falls-i rendőrök, hiába keresték, hány órára érkezett meg a halála helyszínére, amit részben a környék erős forgalmával magyaráztak.

Debbie Collier investigation update

WATCH LIVE: Deputies give update on the investigation into Georgia mom Debbie Collier's disappearance and death. MORE: https://bit.ly/3BRuImW

Posted by FOX 5 Atlanta on Friday, September 30, 2022

Eközben Collier férjét, Steve-et is kikérdezték, aki elmondta,

hogy utoljára péntek este látta őt, amikor lefeküdtek aludni athéni otthonukban,

de gyorsan hozzátette, hogy már egy ideje nem együtt fekszenek le. Azért alszanak külön, mert ő horkol. Aztán arról beszélt, hogy másnap reggel, amikor ő elindult dolgozni, a felesége autója még mindig a kocsifelhajtón parkolt.

A nő eltűnését a férje és lánya, Amanda Bearden szeptember 10-én 18 óra körül jelentette be. A fiatal nő, aki két nappal korábban ért haza Marylandből, arról beszélt a nyomozóknak, hogy körülbelül három órával korábban az anyja több mint 2300 dollárt küldött neki egy amerikai mobilfizetési szolgáltatáson keresztül egy megjegyzéssel,

amely arra utalt, hogy akarata ellenére valaki fogva tartja.

Debbie Collier rejtélyes gyilkosságának idővonalán dolgoznak a geogiai nyomozók Forrás: Shutterstock

Ez 15 óra 17 perckor történt, pontosan egy órával azután, hogy Collier autójáról felvétel készül Tallulah Falls-ban, 60 mérföldre Athéntól, azon az úton, amely Georgia északkeleti részének népszerű turisztikai célpontjaihoz vezet. A nyomozók ezt is feltették a nő mozgásának idővonalára, amelynek pár pontját már megosztották a nyilvánossággal.

Kiderült, hogy a holtan talált nő 14 óra 54 perckor lépett be a Claytonban található Family Dollar üzletbe. Ez körülbelül 15 percnyi autóútra van a kamerától, amely rögzítette az úton.

Több tárgyat vásárolt, köztük egy ponyvát és egy öngyújtót is, amelyeket a holtteste mellett megtaláltak.

15 óra 09 perckor sétált ki az üzletből és tíz percig, 15 óra 19-ig a furgonban ült, mielőtt elindult volna a parkolóból, feltehetően dél felé. Az is biztos, hogy nem baleset történt, a nő gyilkosság áldozata lett. A nyomozók továbbra is olyan felvételeket keresnek, amelyen látható a nő autója és több házkutatási parancshoz szükséges engedélyre várnak. Köztük egy telefonnyilvántartáshoz szükségesre is, hogy ne csak a nőnek, hanem a vele kapcsolatba kerülő embereknek a mozgását és szándékát is megismerhessék.