Teherbe ejtett egy sztriptíztáncosnőt az országosan ismert sztár

Pillants a színfalak mögé - 10 teljesen különböző munka tapasztalatai  rúdtáncos sztriptíz
Vágólapra másolva!
Egy sztriptíztáncosnő azt állítja, hogy egy ismert brit műsorvezető teherbe ejtette, majd otthagyta, a gyerekkel egy percig sem törődött.
Vágólapra másolva!

Egy sztriptíztáncosnő azzal az exkluzív sztorival fordult a The Sun magazinhoz, hogy hat hónaig viszonya volt egy (Nagy-Britanniában) ismert műsorvezetővel, akitől aztán gyereke is született – a férfi azonban sohasem ismerte be az apaságot.

A lap a férfi személyéről csak annyit árult el, hogy főműsoridős műsorvezető, a BBC egyik legnagyobb sztárja.

Képünk illusztráció! Forrás: Shutterstock

A nő állítása szerint egy dedikáláson ismerkedett össze a férfival, aki a legelegánsabb hotelekbe hordta, volt, hogy tőle ment a stúdióba – amikor azonban megtudta, hogy a nő terhes, rögtön eltűnt: blokkolta a szeretője telefonszámát, majd a sajátját is megváltoztatta.

A táncosnő elmondása szerint a bírósághoz fordult a gyerek születése után, és kijárt egy kötelező apasági tesztet – ahol a műsorvezető egy férfi rokonával jelent meg. A nő szerint vele csalhattak valahogy a mintaadásnál, a DNS-tesztből ugyanis csak az derült ki, hogy a gyerek a férfi családjába tartozik, azt nem tudták konkrétan megállapítani, hogy az ismert sztár az apa.

A nő hozzátette, hogy gyerektartást azóta sem látott, és hogy szerinte biztosan nem ő az egyetlen, aki így járt a sztárral való viszonya után.