Nagy baj lehet a vagyonmegosztással Peller Annáék válóperében

Lukács Miklós, Peller Anna
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, tizennégy év után válik Lukács Miklós és Peller Anna, akik egy videóban jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A párnak van egy kislánya, Annabella, valószínűleg miatta is próbláják zökkenőmentesen lezárni a házasságukat. Viszont lesz egy nehezítő tényező, a vagyonmegosztás, azon belül is a közös családi házuk sorsa kérdéses.
Vágólapra másolva!

Hiába a barátságos elválást mutató bejelentés, egy szemtanú arról számolt be, hogy nemrég a nyílt utcán sem bírtak az indulatokkal és az út közepén üvöltöztek egymással. Valószínűleg már a viták sokasága miatt is születhetett meg a döntés, hogy elválnak, de a sok munka is befolyásolhatta kapcsolatukat.

Peller Anna és férje valószínűleg a bíróságon sem lesz végig békés, főleg, ha a családi házuk sorsát kell eldönteniük, ami Pilisvörösváron, Peller Anna szüleinek telkére épült. A 2011-ben épült, hatalmas, mediterrán hangulatú ingatlan túl nagy lehet egy ember számára, még akkor is, ha lányukkal együtt marad benne.

Valószínűleg az egyetlen megoldás a közös értékesítés lesz, hacsak Peller szülei nem óvakodnak attól, hogy idegenek lakjanak a telkükön. Ha ez sem megoldás, akkor Peller Anna maradhat a hatalmas ingatlanban kislányukkal, Annabellával, akkor férjét kárpótolnia kell anyagilag a házból járó részesedésének megfelelően - írja a Bors.

Peller Anna és Lukács Miklós 14 év után válnak el egymástól Forrás: Peller Anna Instagram