Egy társasházba költözött Korda György és Balázs Klári

Csináljuk a Fesztivált, sajtótájékoztató, MTVA, 2022.10.07, Budapest, sztárok, celebek Korda György, Balázs Klári
Csináljuk a Fesztivált sajtótájékoztató az MTVA-ban 2022 október 7-én
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári harminc év után intett búcsút a szeretett hoteljüknek, hogy egy kisebb és élhetőbb otthonba költözzenek. A nagy teraszos tetőtéri lakásuk minden komfortot kielégít, Gyuri bácsi szívének egy kis darabkája mégis a régi házban maradt.
Vágólapra másolva!

Bár a házaspár már hónapokkal ezelőtt birtokba vette a 150 négyzetméteres új lakást, azóta sem került minden a végleges helyére. Balázs Klári és Korda György

még szokják az új otthonukat.

Nincs könnyű dolguk, hiszen három évtizeden át éltek és alkottak a híres Korda-villában, ahonnan átköltözni egy fele akkora méretű lakásba egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Az érzelmi kötődés mellett ott van az az elképesztő mennyiségű ingóság, amit előbb ki kellett válogatni, aztán eldönteni, hogy mi megy és mi marad...

Korda György és Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

Elajándékozták a bútorokat

A házaspár úgy döntött, hogy több bútort, kanapékat, szekrényeket, szőnyegeket és függönyöket ajándékoz a II. kerületnek, ahol eddig is és most is élnek. A felajánlás jó helyre került, a Budapesti Szent Ferenc Kórház Bakonyban található pihenőházában, illetve a nővérszállásán lesznek felhasználva.

Pazar kilátással

Az énekes páros új otthona egy zöldövezetben található társasház lett, a hírességek laknak a legfelső emeleten. A tökéletes kilátás mellett nagy teraszuk is van, e két tényező miatt mondtak igent az ingatlan megvásárlására – mondta a Borsnak Balázs Klári.