Ted Cruz már 2014-ben megjósolta a konzervatív megújulást - videó

Carly Fiorina Joins Ted Cruz For Campaign Rally In Orlando GettyImageRank2 People HORIZONTAL THREE QUARTER LENGTH SMILING WAVING USA Florida - US State Orlando - Florida One Person POLITICS Political Rally ELECTION Incidental People Photography REPUBLICAN
ORLANDO, FL - MARCH 11: Republican presidential candidate Sen. Ted Cruz (R-TX) waves during a campaign rally at Faith Assembly of God Church on March 11, 2016 in Orlando, Florida. The candidates continue to campaign before the March 15th Florida primary. Gerardo Mora/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bemutatjuk a CPAC konferenciák legnagyobb alakjait. Az Alapjogokért Központ és az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) közös rendezvényét május 19-20. között rendezik Budapesten. A rendezvény fő szónoka Orbán Viktor kormányfő lesz.
Vágólapra másolva!

Ted Cruz, a texasi szenátor évek óta a baloldal bögyében van, ami nem is csoda, hiszen kevés nála vehemensebb konzervatív kritikusuk van az amerikai törvényhozás felsőházában. Cruz szenátor szókimondó és elkötelezett ragaszkodása a konzervatív alapelvekhez vörös posztó a liberális politikusok és szervezetek szemében.

Úgy a migráció, mint az abortusz vagy a fegyvertartás terén határozottan képviseli a számára kedves értékeket.

Ted Cruz évek óta a baloldal bögyében van Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gerardo Mora

Bár Donald Trump legesélyesebb kihívója volt a 2016-os republikánus előválasztásokon, az elnöki székben elért teljesítménye meggyőzte Cruzt, aki rövid időn belül Trump egyik legfontosabb szövetségesévé vált a Szenátusban. Dinamikus előadásmódja – melyet gyakran színez csípős humorral – a CPAC egyik közönségkedvencévé tette, ahol ma már igazi törzsvendég.

Az általunk kiválasztott videó 2014-ből származik, amikor Cruz – még mára védjegyéül vált szakálla nélkül – pontosan jósolta meg azt a konzervatív megújulást, melyet ma már a világon mindenhol érezhetünk, és melynek ő maga is kiemelkedő képviselője.