Kárpátaljai árváknak ad jótékonysági koncertet Pápai Joci és Tóth Gabi

20 éves a Terror Háza Múzeum, ingyenes ünnepi koncert, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Pápai Joci és Tóth Gabi jótékonysági koncertet ad kárpátaljai fogyatékos árva gyermek megsegítésére. A koncertet a Katolikus Karitász rendezi, háziasszonya Szalai Vivien lesz, a TV2 hírigazgatója - írja a Tények.
Vágólapra másolva!

A kárpátaljai magyarok a háború kezdete óta több ezer menekültet fogadtak. A Katolikus Karitász most nagyszőlősi fogyatékos gyermekek mellé áll. A katolikus szervezet Jótékonysági koncert rendez 180 kárpátaljai, fogyatékos árva gyermek megsegítésére. A gyerekek belső ukrajnai menekültek, akiknek intézményét bombatámadás érte, ezért Nagyszőlősre menekítették őket. A befogadó helyen azonban a mindennapi élethez szükséges alapvető eszközökre lenne szükségük, egyebek mellett speciális ágyra, szekrényekre. A Katolikus Karitász a koncert teljes bevételét az árvaház támogatására fordítja.

A bevételt a Katolikus Karitász a nagyszőlősi árvaháznak adományozza. (A kép illusztráció.) Fotó: Csudai Sándor - Origo

Máté János kárpátaljai magyar kezdeményezésére a katolikus szervezet támogatásával valósul meg a koncert, melyen örömmel vállalta a fellépést Tóth Gabi és Pápai Joci. A rendezvény fővédnöke Soltész Miklós államtitkár, a Karitatív Tanács elnöke, háziasszonya pedig Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

A jótékonysági koncert időpontja: május 29., vasárnap, 18:00.

Jegyek 10 000 forintos áron online rendelhetők és a helyszínen is megvásárolhatók.

https://www.symbolbudapest.hu/jegyek.html