A diósjenői szexragadozó miatt halt meg a testvérem

Vágólapra másolva!
A diósjenői Börzsönyi utcában megtalálták egy 2009-ben eltűnt testvérpár egyik tagjának a maradványait. A gyerekek eltűnésének idején velük élő nevelőapát, H. Józsefet fogták el a rendőrök múlt csütörtökön: a 47 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy megölte és elföldelte az akkor 14 éves Krisztinát és a 19 esztendős Alexandrát. Az eltűnt tinédzserek öccse azt mondta: kisgyerekként szemtanúja volt annak, ahogy a férfi szexuális kapcsolatot is létesített a nővéreivel, és nem tudta elviselni, hogy másé is lehetnek. Az ügy most újabb fordulatot vehet.
Vágólapra másolva!

A kutatást az utcáról figyelte a helybéli Kurucz Krisztián is, aki szerint testvére halála is a most elfogott férfi lelkén száradhat.

– A nagyobbik lány, Alexandra 13 éves volt, amikor összejött az akkor húszéves öcsémmel. Őrjítően szerelmesek voltak egymásba, József és a lányok anyja azonban kiskorú megrontásáért feljelentette őt. Valóban lefeküdtek, de erőszak nem történt. Az öcsém, Richárd ezután végzett magával. A gyilkos nevelőapa miatt akasztotta fel magát a testvérem. Ha nem jelentik fel, még ma is élhetne – emlékezett vissza a Blikknek Krisztián.

A Blikknek korábban a gyilkosságokkal gyanúsított férfi anyja azzal büszkélkedett, hogy kiáll a fia mellett, az áldozatok édesanyja pedig megtörten annyit mondott, mindvégig azt hitte, a lányait külföldre vitték dolgozni.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot!