Az idősebb diósjenői lány maradványait találhatták meg, a húgát még keresik

Vágólapra másolva!
A nevelőapjuk gyilkolhatta meg azt a két diósjenői lányt, akik 2009-ben nyom nélkül eltűntek. Az idősebb testvér maradványait pénteken találták meg a rendőrök korábbi otthonuk kertjében elásva. A két lány egyik fiú testvére korábban azt mondta a Blikknek, hogy a férfi szexuálisan is zaklatta a lányokat. A rendőrség ma sajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol kiderült, hogy a férfi nem együttműködő.
Vágólapra másolva!

A 14 éves Krisztina és a nővére, a 19 éves Alexandra 2009-ben tűnt el a Diósjenőn. Évekig eltűntként keresték őket. Az elmúlt években viszont több olyan információ és gyanús körülmény is felmerült, aminek utánajártak a rendőröknek, de ezek nem segítettek kideríteni, hova lett a testvérpár, vagy hogy mi történt velük. A hatóságok feltérképezték a lányok személyes körülményeit, a családi és baráti kapcsolataikat, pénzügyeiket és a szokásaikat os.

Az előkészítő eljárás során már sikerült olyan információkat szerezniük, amelyek alapján arra lehetett következtetni, hogy a lányokat meggyilkolták.

A gyanú gyorsan a nevelőapjukra terelődött. A most 47 éves férfit június 30-án fogták el az otthonában.

A rendőrök kihallgatták a férfit, aki azonban nem volt együttműködő.

Forrás: Police.hu

A család diósjenői otthona udvarán július 1-jén egy női holttestet találtak a földben. Feltehetően a 19 éves Alexandra maradványai lehetnek ezek.

A nyomozók egyelőre arra jutottak, hogy 2009 márciusában a férfi összeveszett a nevelt lányával, akit aztán halálra vert, majd a holttestét elásta az udvaron. A férfit letartóztatták. A rendőrök folytatják a nyomozást, hogy kiderüljön, pontosan mi történt a testvérpárral, azonosítsák az előkerült holttestet és a 14 éves Krisztinát is megtalálják.