Majdnem halálra verte szerelmét a féltékeny debreceni férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Kisgyereke előtt rúgta meg, és verte ököllel élettársát egy férfi Debrecenben. A verés olyan brutális volt, hogy a nő életveszélyes állapotban került kórházba.
Vágólapra másolva!

A pár sok éve élt együtt egy debreceni házban, öt kisgyerekükkel. 2021-ben romlott meg a kapcsolatuk a férfi beteges féltékenysége miatt. Onnantól kezdve rendszeresek voltak a veszekedések.

A férfi közben kihasználta az asszonyt anyagilag. Többek közöt

t karácsony előtt néhány nappal vetetett magának a mobiltelefonjába egy SIM kártyát, és azt kérte a nőtől, hogy ő aktiválja a kártyát a saját nevére.

Amikor ezt a nő nem tette meg, veszekedni kezdtek, amely eldurvult. Az asszony megelégelte a férfi viselkedését, ezért elhatározta, hogy a gyerekeivel együtt elköltözik az anyjához.

Bement az egyik hálószobába, hogy a ruháikat összeszedje.

A férfi utánament és a neki háttal, guggoló nőt jobb lábbal, tiszta erővel megrúgta a combján. Ettől az asszony nekiesett a a fürdőszoba ajtajának.

A férfi egyre indulatosabb lett és többször belerúgott a félig fekvő helyzetben lévő nőbe, aztán megragadta a haját és felhúzta a földről. Ezután ököllel többször megütötte a tarkóját.

A verés olyan brutális volt, hogy nőnek lépszakadása lett. Életveszélyes állapotban került kórházba.

A brutális verést két kisgyerekük is végignézte. A férfi ellen vádat emeltek, letöltendő börtönre ítélhetik.