Ma este katonai konvoj közlekedik Hegyeshalom és Győr között

Ukrán válság 2022, ukrán, orosz, háború, Magyarország, Győr, Magyar Honvédség
Győr, 2022. február 25. Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred járművei indulnak el Győrből 2022. február 25-én. A Magyar Honvédség alakulatai folyamatosan érkeznek a keleti országrészbe. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Katonai menetoszlop közlekedésére kell számítani 2022. augusztus 10-én 19 óra és 22 óra között az alábbi útvonalon: Hegyeshalom, határátkelőhely - M1-es autópálya, 67-es számú kihajtó (Tata) - 1-es számú főút - Tata, Klapka György Laktanya.
Vágólapra másolva!

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállítmányokat, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják.

Katonai menetoszlop közlekedésére kell számítani 2022. augusztus 10-én 19 óra és 22 óra között Hegyeshalom és Győr között. A kép illusztráció! Forrás: MTI/Krizsán Csaba

- áll a Magyar Honvédség közleményében.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.