A baloldal a háború idején is káoszt és zűrzavart akar a politikai haszonszerzés reményében

Gyurcsány Ferenc, választási értékelő beszéd
Vágólapra másolva!
A magyar energiaellátás, energiabiztonság alapvető érdek, de ez a baloldali ellendrukkereket nem érdekli. Ismerjük őket, megszoktuk. Ugyanezt csinálták, csinálják a bevándorlással és a koronavírussal kapcsolatban is - írja legújabb bejegyzésben Menczer Tamás. A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára szerint a baloldalnak a magyar érdek helyett mindig kizárólag a kormány támadása a fontos, káoszt és zűrzavart akarnak a politikai haszonszerzés reményében. Egy háború idején is.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás a Facebookon közzétett bejegyzését "az ellendrukkereknek - vagyis a gyurcsányistáknak és a függetlenobjektívül gyurcsányista sajtónak" ajánlja. Az államtitkár szerint

vannak, akiknek a magyar érdek nem fontos, nem volt az, és soha nem is lesz az.

Szerinte:

Az államtitkár szerint

a magyar érdek helyett számukra mindig kizárólag a kormány támadása a fontos, káoszt és zűrzavart akarnak a politikai haszonszerzés reményében. Egy háború idején is.

Menczer Tamás hangsúlyozta, hogy

Az államtitkár azt is kiemelte, hogy

van hosszútávú megállapodás Oroszországgal, és ez jelenti a magyar ellátás legnagyobb részét. A leszerződött mennyiségen felül 700 millió köbméter beszerzéséről tárgyalt Szijjártó Péter Moszkvában, ennek eredménye, hogy már plusz mennyiségek érkeznek augusztusban a magyar tározókba a Török Áramlat-vezetéken keresztül, a szeptemberi mennyiségeket jelenleg egyeztetik, a plusz 700 millió köbméter beszerzése folyamatosan zajlik.

Menczer Tamás leszögezte, hogy a baloldali ellendrukkerek támadták a Török Áramlat-vezeték megépítését és a gázvásárlási megállapodás megkötését is, most meg azt támadják, hogy miért nem jön több orosz gáz. És közben Gyurcsány Ferenc "készül", reggel, éjjel meg este.

- emlékeztetett az államtitkár, és arra is felhívta a figyelmet, hogy

Végül az államtitkár azzal zárja gondolatait, hogy