Egy férfi prostituáltként akart dolgoztatni egy nőt Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy 23 éves budapesti férfi prostituáltként akart dolgoztatni egy nőt, akit egy szállón ismert meg. Azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni, ha nem teszi meg amit mond neki. Ezen felül a férfi ellopta egy fiú telefonját.
Vágólapra másolva!

A férfi egy III. kerületi szállón ismerkedett meg nővel, akivel később egy XIV. kerületi fabódéba költözött. 2021 novemberében egy vita után megverte a nőt, letérdeltette és arra utasította, hogy addig nem állhat fel, amíg ő meg nem engedi.

Ezek után azt mondta a megfélemlített nőnek, hogy prostituáltként kell dolgoznia a Nyugati téri aluljáróban, a megkeresett pénzt pedig oda kell adnia neki.

Azzal fenyegette a nőt, hogy megpróbál elszökni, akkor megtalálja és megöli, majd elvette tőle a telefonját és az iratait. A nő félelmében nem ellenkezett, engedelmeskedett a férfinak.

Később együtt indultak el a Nyugati térre, hogy a felügyelete alatt dolgozzon a nő. Útközben azonban, a villamoson összeveszett egy másik utassal, amit a nő kihasznált és elmenekült tőle, majd egy gyalogosól kért segítséget.

Ezen felül a férfi tavaly augusztusban a Mexikói úti villamos-végállomás közelében megszólított egy 14 éves fiút és elkérte a telefonját, hogy telefonálni szeretne. A fiú nem akarta odaadni, de felajánlotta, hogy felhívja ő a megadott számot.

A férfi bediktálta telefonszámot, majd egy hirtelen mozdulattal kikapta a kezéből a telefont és elsétált. A fiú utánament és kérlelte, hogy adja vissza a telefonját, a férfi azonban tenyérrel tarkón ütötte majd elmenekült.

Az ügyészség emberkereskedelem kísérlete, személyi szabadság megsértése és rablás miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre.