Rendőrök mentették meg egy erősen vérző nő életét

Vágólapra másolva!
Rosszul lett egy frissen műtött nő, amíg a kórházba tartott. Miután telefonon kért segítséget, elájult. A rendőrök kezdték meg az asszony ellátását, aztán megérkeztek a mentősök.
Vágólapra másolva!

Március 28-án délután érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy nő Oroszlány és Tatabánya között rosszul lett, erősen vérzik. A segélyhívás előtt még le tudott húzódni az autójával az út szélére, de aztán elvesztette az eszméletét. Az oroszlányi rendőrök rátaláltak a bajba jutott nőre, és azonnal megkezdték az ellátását. Eközben Németh Róbert is a helyszínre érkezett.

A Police Medic képesítéssel rendelkező rendőr telefonon utasította a kollégáit, hogy mit tegyenek, amíg ő a helyszínre nem ér.

Forrás: Police.hu

Buday Viktor és Schmölcz Tamás rendőrök kiemelték az asszonyt a kocsiból. Hanyatt fektették és lábait felemelték, és betakarták, hogy ne hűljön ki. Ezután érkezett meg tapasztalt kollégájuk, aki átvette a nő ellátását. A beteg addigra már magához tért, és elmondta, hogy

korábban műtéten esett át. Miután otthon vérezni kezdett, autóval elindult a kórházba, de útközben rosszul lett.

Mire a mentők a helyszínre értek, a rendőrök szakszerű ellátásának köszönhetően a beteg már stabil állapotba került, így vitték kórházba a 43 éves nőt - írja a Police.hu.