Hónapok óta megvolt új "szerelme" Magyar Péternek, amikor még mindig szexpartnert keresett az interneten - videó

Magyar Péter jogász, MagyarPéter,  2024.03.15., március 15., 2024. március 15.,
Fotó: Havran Zoltán/Mediaworks
Vágólapra másolva!
Az agresszív Magyar Péter akkor is a Tinder nevezetű szextárskeresőn keresett magának nőket, amikor állítólag már összejött jelenlegi barátnőjével, akit egyébként elcipelt magával az ügyészségre. Újabb hazugság körvonalazódik az exférj körül.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter még korábban regisztrált arra a Tinder nevezetű társkereső, szexpartnerkereső oldalra, ami ellen Nagy-Britanniában vizsgálat is indult. Mint ismert, 2015 óta nem kevesebb mint 30 kiskorút erőszakoltak meg, akik egyébként nem valós életkorukat adták meg a társkeresőkön. További 60 alkalommal elcsábították vagy szexuálisan kihasználták őket. A legfiatalabb áldozat nyolcesztendős volt. Magyar Péter egyik fotója alább látható a Tinderen: 

Magyar Péter a Tinderen 

A képek tanúsága szerint Magyar Péter élvezi a luxuséletet, a finom borok és pezsgők azok a hívószavak, amelyekre lecsaphattak a szingli hölgyek, amíg Magyar Péter aktív volt a társkeresőnél.

Egy redditre felkerült fotó alapján Magyar Péter még 2023. október 13-án is a Tinderen keresett társat magának. Erről az egyik bulvárújság írt. Természetesen azt nem tudjuk megállapítani, hogy mikor hazudott: akkor, amikor egy fiatal nőt megmutatott, mint hogyha a barátnője lenne és akit most elráncigált nevetséges módon az ügyészségi meghallgatására is mutatva, milyen rendezett az élete, vagy pedig a barátnő valós, és neki hazudott, őt csapta be, hiszen miközben a bulvárújságokkal azt akarta elhitetni, hogy csodálatos szerelme van, valójában még rendszeresen szexpartnert keresett a Tinderen.

A fent bemutatott képeknek és videóknak azért van jelentőségük, mert Magyarnak egy 2023. április 25-én Blikkben megjelent cikk szerint már volt barátnője Vogel Evelin személyében. Vogel Evelin volt az a nő, akit egyébként magával cipelt az ügyészségre is Magyar. 

Magyar tehát biztosan hazudott az új kapcsolatáról az elmúlt egy évben, mivel ha 2023 októberében még a Tinderen társkeresés miatt fent volt, akkor 2023 áprilisában nem lehetett barátnője. 

Ha pedig barátnője mellett titokban folytatta a társkeresést, akkor pedig a barátnőjét csapta be és hazudott neki.  

Tehát miközben a bulvárújságokkal azt akarta elhitetni az exférj, hogy csodálatos szerelme van, valójában még rendszeresen szexpartnert keresett a Tinderen.