Hallásalapú orgazmust ígér az új fülhallgató

sonic lamb
A fotómodell látszólag roppant elégedett a Sonic Lamb teljesítményével, de érdemes megvárni a független teszteket a vásárlás előtt
Vágólapra másolva!
Nem pusztán hanghullámok segítségével adja át a lejátszott zenét.
Vágólapra másolva!

A zenehallgatást teljesen új szintre emelőnek mondott fejhallgatóval állt elő egy mérnökpáros, a Sonic Lamb a hangok szimpla lejátszása mellett vibráción keresztül éreztetné a viselőkkel a hangokat. A New York-i startup kütyüje azt az élményt próbálja szimulálni, amelyet például a moziban lehet érezni, a lejátszott hangból valós időben eredeztetett mechanikai mozgást a fülkagylókon keresztül viszi át a viselő testére, ezzel több érzékszervre ható élményt nyújtva.

A fotómodell látszólag roppant elégedett a Sonic Lamb teljesítményével, de érdemes megvárni a független teszteket a vásárlás előtt Forrás: Sonic Lamb

A négy hangszórójával állítólag rendkívül széles frekvenciatartományt megszólaltatni képes fülhallgató alapvetően Bluetooth 5.0-t használ, az 1300 mAh-es akkujának köszönhetően 12-30 órányi üzemidőre képes töltésenként, azonban USB kábel segítségével számítógépekre is ráköthető. A kagylóiban két mikrofon található, plusz egy leszedhető külső mikrofon is jár hozzá, a kagylópárnái cserélhetőek.

A Sonic Lamb teljesítményéről egyelőre nem érkeztek független tapasztalatok, így nyitott kérdés, hogy mennyire okoz a startup által „eargasm"-nek titulált jelenséget, ez nagyjából hallásalapú orgazmust jelent. A vezeték nélküli fejhallgató július 19-től augusztus 30-ig lesz előrendelhető 199 dollárért az Indiegogo közösségi finanszírozós portálon, a vevők várhatóan novemberben kapják meg a terméket, a 299 dollárért való széles körű elérhetővé válása így feltehetően csak a jövő év elejétől esedékes.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!