Kiderült, hogy van most a börtönben az RTL Klub bukott sztárja, Aurelio

Aurelio
Vágólapra másolva!
A bíróság jogerősen 2 év 3 hónapra ítélte Aureliót, akinek a korábban drogügyek miatt kiszabott 1 év 2 hónapot is le kell töltenie. Ez összesen 3 év 5 hónap, ám nem kizárt, hogy jó magaviselet miatt ennek egy részét elengedik majd.
Vágólapra másolva!

Szinte semmilyen információ nem érkezett mostanában a botrányos életű valóságshow-szereplőről, akinek még három éve lenne benn a börtönben, hacsak nem szabadul korábban jó magaviselet miatt. Most azonban a családhoz talán valóban közel álló személy osztott meg néhány értesülést a Facebook egyik zárt csoportjában.

Aurelio Forrás: Aurelio/Instagram

Az illető úgy értesült, hogy Aurelio jól viseli a bezártságot és elszántan tölti a rá kiszabott időt. "Aurelio közeli hozzátartozójával beszéltem a héten. Aurelioval minden rendben van, jól viseli a bentlétet és még ő nyugtatja a hozzátartozóit, hogy

Mindenesetre ez szerintem becsülendő dolog, hogy leüli a büntetését és nem tesz magában kárt, mint a nemrég elhunyt ismert közszereplő, illetve volt VV játékos" - írta posztjában a Ripost szerint a család közeli ismerőse, aki utolsó mondataiban feltehetően az egy hónapja tragikus körülmények között elhunyt VV Krisztiánra célzott.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!