Aggódik a családja Pápai Jociért

Pápai Joci ad interjút a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján 2021 szeptember 27-én
Vágólapra másolva!
Pápai Joci egy friss interjúban arról mesélt, hogy nem könnyű megtalálnia a munka és a magánélet közötti egyensúlyt: idén például annyi dolga volt, hogy végül nélküle ment nyaralni a család.
Vágólapra másolva!

Pápai Joci idén nem nagyon mondott le felkérést, aminek néha a család látta kárát. Az énekes arról is mesélt, hogy már aggódnak érte otthon, nehogy túlhajtsa magát, de ő is tudja, hogy sokáig nem tartható az a tempó, amit most diktál.

Pápai Joci Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nagyon durva nyarat tudhatok magam mögött, talán még sosem volt ennyi fellépésem, mint idén. Az elmúlt két év viszontagságai után úgy voltam vele, örülök, hogy újra koncertezhetünk, és próbáljunk minél több emberhez eljutni...

Tanulom ezt a folyamatot, mert érzem, hogy már nem vagyok olyan fiatal. A szívem viszont visz előre, hiszen a fél életemen át azért küzdöttem, hogy sikeres legyek, most, hogy elértem, szeretném megélni. Egyre nagyobb tömegekhez jutok el, akiktől rengeteg erőt és szeretetet kapok a folyatáshoz. Ugyanakkor tudom, hogy figyelnem kell magamra és az egészségemre, mert ez hosszútávon nem bírható" – mondta a Blikknek.

"Hiába próbáltam, nem tudtam megoldani, hogy elutazzak. Azt azonban nem várhattam el, hogy a feleségem is itthon maradjon a gyerekekkel, így ők nélkülem mentek idén nyaralni. Szomorúak voltunk, hogy így alakult, aggódnak is értem, nehogy túlhajtsam magam, de közben nagyon megértőek és támogatnak, mert tudják, hogy ez nekem mennyire fontos" – tette hozzá.