Csalással vádolják Berki Mazsit

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi legújabb posztja ismételten felháborodást keltett.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi közösségi oldalain gyakran tűnnek fel reklámok. Ezúttal az özvegy egy olyan vitamint népszerűsít, ami a hajnövekedést segíti elő. Első ránézésre a laikusok azt gondolhatnák, hogy egy csodaszerről van szó, hiszen Mazsinak hosszú haja van. Na de itt jön a csavar, legalábbis követői szerint: hogyan lehet egy terméket reklámozni és azt állítani, neki segített, miközben szemmel láthatóan a saját tincsei nem valódiak? - írja a Bors.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Pont ezt vallotta be egyébként Mazsi korábban, tincseit nem a génjeinek köszönheti, szakemberhez jár, hogy a pótlással hosszabbítsa és dúsítsa hajkoronáját.

– vallotta be egy korábbi posztjában, melyben megmutatta, a pótlás nélkül milyen rövid lenne a haja.

"Ne haragudj, de hogy lehet "szemmel látható eredmény", amikor póthajjal vagy a fotón?!" – írta az egyik kommentelő, akinek a véleményét többen osztották is. "Tegyél fel egyszer egy olyan képet, ahol egymás mellé rakod azokat a képeket, ahol le van véve a póthajad... (1,5 év alatt igencsak meg kellett volna erősödjön és nőjön). Nem sokat változott, de tedd fel, hadd lássuk és hadd vonjuk le a következtetést" – kérte számon egy másik hozzászóló.

„Ez a saját hajad azóta? Nem gondolom. Szerintem illene hitelesen reklámozni valamit... 1,5 év... póthajjal. Szupi!" – teszik fel a kérdést a posztja alatt.

Mazsi nem válaszol a kommentelőknek, nem érdekli a kritika ezúttal sem.