Videón a luxusszigeten bikiniben nyaraló Eva Kaili, a korrupt brüsszeli EP-alelnök

Eva Kaili Brüsszel
Vágólapra másolva!
A PestiSrácok.hu szemlézte azt a cikket, amelyben egy videót mutatnak meg, amiben a korrupciós botrányba keveredett Eva Kailit paparazzók fotózták le, amint a görög luxusszigeten, Mykonoson nyaral egy szál bikiniben. A svájci portál megjegyzi, hogy az ottani szállodákban egy hétvége ára annyiba kerül, mint egy görög munkás egyhavi átlagbére.
Vágólapra másolva!

Az EP korábbi, korrupciós botrányba keveredett alelnöke aktívan posztolt a Instagram-oldalán, ahol számos alkalommal büszkélkedett fényűző nyaralásaival.

A letartóztatásban lévő politikus az elmúlt időszakban megfordult az Egyesült Államokban, Olaszországban, Marokkóban és Svájcban is.

A Switzerland Times svájci portál talált rá arra a 2019-es videóra, amelyen

a görög luxusszigeten, Mykonoson látható, ahol nyaralt.

A portál megjegyzi, hogy

az ottani szállodákban egy hétvége ára annyiba kerül, mint egy görög munkás egyhavi átlagbére.

Íme a videó:

A svájci portál kiderítette azt is, hogy a szociáldemokrata politikus négy éve vett egy 169 négyzetméteres lakást Athén előkelő Psychiko negyedében, amiért átszámolva nagyjából százmillió forintnyi eurót fizetett, míg az ingatlan valódi értéke ennek valószínűleg a háromszorosa. Eva Kaili ügyvédje szerint védence semmit nem tudott a nála talált készpénzekről.

Szívesen dicsekedett azzal, hol jár éppen, itt például a francia Alpokból jelentkezett Forrás: Pesti Srácok / Instagram

Eva Kailit tavaly év végén vették őrizetbe, majd helyezték előzetes letartóztatásba. A politikus karácsony előtt pár nappal rendőrségi kihallgatása során tett részleges vallomást az apjának szóló megbízatásról, akit akkor állítottak elő, amikor egy pénzel teli bőrönddel távozott egy brüsszeli szállodából.