Ez nem vicc: ők voltak a csődbe ment amerikai bank vezetői - és még énekeltek is, hallgassa meg! - videó

Vágólapra másolva!
Miután New York állam szabályozói lehúzták a rolót a Signature Bank nevezetű pénzintézetnél, a cég által készített woke videók vírusszerűen kezdtek el terjedni az interneten. A kritikusok sem unatkoztak, remekül szórakoztak azon, hogy nem csoda, hogy a bank tönkrement, ha a számok helyett a hülyeségre összpontosítottak.
Vágólapra másolva!

Korábban beszámoltunk róla, hogy a woke- és genderideológia egyáltalán nem állt távol az elmúlt napokban bedőlt vagy nehéz helyzetbe került amerikai és európai bankoktól.

Az amerikai Signature Bank vezetősége a megfelelő névmáshasználatra oktatta az alkalmazottakat, míg a svájci Credit Suisse egyik férfi igazgatója jobb szeret női ruhákban és parókában dolgozni, mint zakóban és nyakkendőben.

Van ilyen.

Erre mondják nagyon okos emberek:

De van más is.

A szekunder szégyen és cringe kontent sosem véges. Mindig van lejebb. A Signature Bank pedig érezhetően túltolta. Nem kicsit.

A pénzintézet minden bizonnyal azt kívánta bemutatni videós formában, hogy náluk az élet csupa móka és kacagás, de bár ne tették volna.

A Grit Capital alapítója, Genevieve Roch-Decter megosztotta a videókat, és azt kérdezte:

„A vezetői csapatuk dollármilliókat költött arra, hogy zenei videókat és tévéműsorokat készítsenek magukról. Próbálj meg nem összerezzenni, miközben ezt nézed” – folytatta.

Volt itt minden: Katy Perry-dal, és Pink Floyd utalás.

Cirkusz ez, nem bank.

Az ember elvárná, hogy a kemény munkával megkeresett pénzét olyan emberek kezeljék, akik értenek hozzá. Ez bizalmi kérdés is, nem csak gazdasági.

Az ilyen és ehhez hasonló videók pedig mindenre jók, csak a bizalomépítésre nem.

Ezek után ne csodálkozzunk, hogy bedőltek.