Válása után újra szerelmes Demcsák Zsuzsa - kép

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Tavaly ősszel jelentette be a műsorvezető, hogy közel három év után véget ér házassága az indiai származású férjével. A házaspár közé Demcsák munkája is éket verhetett, hiszen hosszú időn keresztül tartózkodott a Karib-térségben a Money or Love című társkereső forgatása miatt. Bár Demcsák azt mondta nemrég, hogy még nincs túl a váláson, most egy igen sokatmondó bejegyzést tett közzé, ami arra utal, hogy mégis új férfi lehet az életében.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa és második férje, Krishan Dangwal úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, ami eléggé megviselte a műsorvezetőt. Demcsáknak az előző kapcsolatából már van két gyereke, akik átsegítették őt a nehézségeken. Nemrég egyértelműen kijelentette, hogy most nem foglalkoztatja a szerelem, de úgy tűnik, hogy valaki keresztül húzhatta a számításait.

Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok" - mondta egy korábbi nyilatkozatában Demcsák, akire lehetséges, mégis hamarabb talált rá a szerelem, mint ő maga gondolta volna.

"Barbra Streisand: im the woman in love" - írta sejtelmesen az énekesnő slágerének címét legfrissebb fotója mellé Demcsák, ami annyit tesz: Szerelmes nő vagyok.