Kiderült Kulcsár Edina és G.w.M titka

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, sok találgatás és titkolózás után elárulta Kulcsár Edina, hogy milyen nevet választottak születendő gyereküknek, most az is kiderült, hogy miért épp erre esett a választásuk.
Vágólapra másolva!

Nagy felhajtás övezte Kulcsár Edina és G.w.M bejelentését, amikor elárulták, hogy is hívják majd születendő kislányukat. Megadták a módját, egy névreszóló ajándéktárgyat mutattak, amit majd a kis Amara kap, miután világra hozta édesanyja. Az egykori szépségkirálynő már akkor is megemlítette, hogy nemcsak a hangzást figyelték, hanem a számmisztika szerint is tudatosan választották ezt a nevet.


Ezenkívül fontos szerepet játszott a név választásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján, melyik szám tartozik Amara nevéhez. Mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is" - fogalmazott a bejegyzésben Kulcsár Edina, akinek szavait most egy számmisztikus is megerősítette és elárulta, hogy a születendő gyerek a neve alapján milyen személyiség lesz.

"A családnévnek és keresztnévnek is saját energiája van. A Pitagoraszi ábécé alapján kiszámolható a név betűinek számértéke.

Fontos kiemelni, hogy a teljes nevében rendkívül sok, összesen öt darab A betű szerepel, ami az 1-es értékű, a Nap száma. Ez a szám az egót, az önbizalmat jelöli. Ebből öt is van, így leszögezhető, hogy erős személyiség lesz a kislány! Amara nevének számértéke továbbá nagy akaraterőre és jelentős kreativitásra is utal. Varga Márk nevének számértéke is erről árulkodik. Ő nagyon fiatalon ért el jelentős zenei, tehát kreatív sikereket, mondhatni, hamar beteljesítette, amire a neve predesztinálta" - mondta Kiss Zoltán Zéro számmisztikus a Borsnak.