Eltűnt a Dancing with the Stars sztárja, Andrei Mangra

Andrei Mangra
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Andrei Mangra óriási lehetőséget kapott, ezért külföldre költözött, hogy tovább építse karrierjét egy nemzetközi sikerű tánccsapattal. A Dancing with the Stars sztárja azóta sem jelentkezett közösségi oldalán, nem tudni mi történt vele azóta.
Vágólapra másolva!

Már két hónapja, hogy nem jelentkezett közösségi oldalán Andrei Mangra, aki elképzelhető, hogy csak nagyon elfoglalt az új táncshow és a felkészülés miatt, ugyanis korábban elmondta, hogy nagyon kemény időszak áll előtte a felkészülés és utazás miatt.

Versenytáncosként sokat versenyeztem, mindig ott volt az adrenalin, a pörgés, hiányoltam, hogy csak táncosok között legyek" - mondta korábban a táncos, aki elmondta, hogy először egy intenzív képzésre utazik Olaszországba, aztán kezdődhetnek a fellépések.

Valószínűleg csak a sok próba és utazás köti le teljesen a népszerű táncost, aki most egy ideiglenesen elérhető Instagram-történettel törte meg a csendet és jól láthatóan edzőteremben fotózta magát. Azt nem árulta el, hogy Magyarországon tartózkodik-e és azt sem mikor tér haza és eddig miért nem adott életjelet magáról, a képhez csak annyit írt: Rég nem láttalak - írja a Blikk.

A táncos Tóth Andival nyerte meg a Dancing with the Stars második évadát Forrás: Andrei Mangra Instagram